15.2.2013

Makaronilaatikkoa mulle!

Helmikuun 2013 RuokaPirkka-lehdessä oli helpon makaronilaatikon ohje ja päätin kokeilla - makaronilaatikko on aina makaronilaatikko, mutta joskus on kiva kokeilla erilaista ohjetta kuin ennen. (Myllyn  Parhaan makaronipussin kyljessä on luotto-ohjeeni.) Tässä oli jännää se, ettei tähän käytetty munamaitoa... Mitä? 


Helppo makaronilaatikko

400 g naudan jauhelihaa
½ rkl juoksevaa kasviöljyvalmistetta
3 rkl tomaattipyreetä
3 tl oreganoa
1-2 tl tinjamia
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria

1½ l vettä
1 ps Ranskalaista sipulikeittoa
400 g tummia makaroneja

1 prk Crème Bonjour cuisinea, valkosipuli & yrtit

Jauheliha ruskistetaan ja maustetaan. Kattilassa keitetään sipulikeittoainekset ja makaronit. Kattilaan lisätään jauheliha ja cuisine, sekoitetaan tasaiseksi. Seos kaadetaan uunivuokaan liemineen ja paistetaan 200 asteessa n. 30 minuuttia.



Kyllä maistui :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti