Tästä on tullut mun yksi uusi herkkuruoka! Kesäkurpitsalasagne on helppo tehdä ja hyvän makuista, nams. Ainakin, jos tykkää jauhelihasta ja tomaattimurskasta. Niiltähän tää lähinnä maistuu, kesäkurpitsa kun on melkein vaan vettä. Mutta nyt kun ylimääräiset hiilarit on pannassa niin lasagnelevyt saa jäädä kaupan hyllylle. Tämän ohjeen bongasin Hikikinkun blogista, en oo tätä siis omasta päästäni kehittänyt.
Oma lasagneni koostui näistä aineksista:
kesäkurpitsa, 400 g jauhelihaa, 2 prk tomaattimurskaa, 100g Polar-juustoa ja mausteita jauhelihan joukkoon.
Kesäkurpitsasuikaleet ja jauheliha-tomaattisotku ladotaan vuokaan vuorotellen. Väliin ja pinnalle juustoraastetta.
Valmis neljän annoksen satsi.
Syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti