Jee, oon löytänyt uuden ruokalajin, joka on helppo, nopea ja maukas! Mä en oo oikein hurahtanut ruoanlaittoon ja siksi pyörittelenkin viikosta toiseen samoja ruokia. En osaa oikein visioida mitään omasta päästäni vaan tartten ohjeen, jonka mukaan edetä. Tuntuu tosi hölmöltä laittaa aina perus makaronilaatikkoa, kun kaupasta löytyis aineksia vaikka mihin! Nyt oon kuitenkin löytänyt uuden ruoan mun vakkarilistalle. Eikä tää oo edes mitään ihmeellistä, jota ei olis itse voinut keksiä, vaan tosi simppeli juttu perusaineksista. Ohjeen bongasin Hearts & Minds -blogista.
Tomaattinen kanapasta
pastaa noin kuudelle (mä laitoin viisi kerää tagliatellia)
600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulin kynttä
1 iso sipuli
1 tetra yrttimaustettua tomaattimurskaa
1 prk Creme Bonjour cuisine paprika-chili
1/2 punttia basilikaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
suolaa ja pippuria
Laita pastavesi kuumenemaan. Silppua sipulit ja murskaa valkosipulit ja kuullota öljyssä. Lisää broilerit pannulle ja puolita sillä aikaa kirsikkatomaatit ja pieni aurinkokuivatut tomaatit. Muista laittaa pasta kiehumaan! Kaada tomaattimurska pannulle ja kuumenna. Sekoita jukkoon Creme Bonjour cuisine, kirsikkatomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit. Lisää silputtu basilika kastikkeen joukkoon, valuta pasta ja sekoita se kastikkeen joukkoon. Nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti